European polecat (Mustela putorius)
Selline kaunis loomake vudis minust metsas mööda, kui ma ülaseid vaatasin ja meie teed kohtusid uuesti metsarajal, kus ta mulle vastu jooksis ja peaaegu objektiivi otsa tormas. Õnneks sai pisut maad enne pidama ja pahaselt turtsudes otsustas tee pealt eemale põigata ja puuderägastikku kaduda.

European polecat (Mustela putorius)

Selline kaunis loomake vudis minust metsas mööda, kui ma ülaseid vaatasin ja meie teed kohtusid uuesti metsarajal, kus ta mulle vastu jooksis ja peaaegu objektiivi otsa tormas. Õnneks sai pisut maad enne pidama ja pahaselt turtsudes otsustas tee pealt eemale põigata ja puuderägastikku kaduda.
This beatiful animal ran past me in the forest where I was looking for the spring anemones. Luckily our path crossed again on the forest road where it almost bumped into me while I was lying flat in the grass.
Close Menu