Metstuhkur (Mustela putorius)
Selline kaunis loomake vudis minust metsas mööda, kui ma ülaseid vaatasin ja meie teed kohtusid uuesti metsarajal, kus ta mulle vastu jooksis ja peaaegu objektiivi otsa tormas. Õnneks sai pisut maad enne pidama ja pahaselt turtsudes otsustas tee pealt eemale põigata ja puuderägastikku kaduda.

Metstuhkur (Mustela putorius)

Selline kaunis loomake vudis minust metsas mööda, kui ma ülaseid vaatasin ja meie teed kohtusid uuesti metsarajal, kus ta mulle vastu jooksis ja peaaegu objektiivi otsa tormas. Õnneks sai pisut maad enne pidama ja pahaselt turtsudes otsustas tee pealt eemale põigata ja puuderägastikku kaduda.
Selline kaunis loomake vudis õhtul minust metsas mööda, kui ma ülaseid vaatasin ja minu rõõmuks meie teed kohtusid uuesti metsarajal, kus ta mulle vastu jooksis ja peaaegu objektiivi otsa tormas. Õnneks sai pisut maad enne pidama ja korraks olukorda hinnates ja peale seda pahaselt turtsudes otsustas tee pealt eemale põigata ja puuderägastikku kaduda. Tema on tõhk ehk metstuhkur.
Close Menu