Pine marten (Martes martes)
Täna õnnestus kohtuda metsnugisega, kes minu ees mööda Raudna jõe äärset luhta kergel sörgil joostes saaki otsis. Kuna koht oli minu jaoks tundmatu, siis ei teadnud head kohta ka, kus temast kaarega ette minna ja varitsema jääda. Kaotasin ta mingi hetk silmist samuti ja otsustasin jõeäärsega lähemalt tutvust teha ning kõndisin kilomeetri jagu ülesvoolu. Tagasi kõndides märkasin vana sõpra uuesti luhal saaki otsimas ning asusin talle vaikselt lähemale liikuma. Jälgisin binoklist tema tegevust, et aru saada, millise suuna ta saagiotsinguil võtab. Minu õnneks liikus ta jõeäärse poole, mida ma varasemalt olin just lähemalt uurinud. Kiire sörgiga jooksin üle luha jõeäärse poole, kus olid sammaldunud mahalangenud puud maad katmas ja jäin pisikest jahimeest ootama. Ei läinudki kaua aega mööda, kui minu õnneks metsnugis nina maas minupoole sörkis ja ühel mahalangenud puul mulle otsa vaatas fotona talletus.

Pine marten (Martes martes)

Täna õnnestus kohtuda metsnugisega, kes minu ees mööda Raudna jõe äärset luhta kergel sörgil joostes saaki otsis. Kuna koht oli minu jaoks tundmatu, siis ei teadnud head kohta ka, kus temast kaarega ette minna ja varitsema jääda. Kaotasin ta mingi hetk silmist samuti ja otsustasin jõeäärsega lähemalt tutvust teha ning kõndisin kilomeetri jagu ülesvoolu. Tagasi kõndides märkasin vana sõpra uuesti luhal saaki otsimas ning asusin talle vaikselt lähemale liikuma. Jälgisin binoklist tema tegevust, et aru saada, millise suuna ta saagiotsinguil võtab. Minu õnneks liikus ta jõeäärse poole, mida ma varasemalt olin just lähemalt uurinud. Kiire sörgiga jooksin üle luha jõeäärse poole, kus olid sammaldunud mahalangenud puud maad katmas ja jäin pisikest jahimeest ootama. Ei läinudki kaua aega mööda, kui minu õnneks metsnugis nina maas minupoole sörkis ja ühel mahalangenud puul mulle otsa vaatas fotona talletus.
Pine marten hunting on the bank of river Raudna in Estonia.

Feel free to browse the gallery for similar images
Close Menu