Tits on the branch
Öösel sadanud lumi oli katnud maapinna ja puuoksad koheva lumevaibaga. Jõe ääres kõndides kuulsin eemalt ühe puu juurest tuttavat säutsumist ja ligemale kõndides märkasin tihaseid oskalt oksale hüppamas ja palukesi otsimas. Ühel puu maapinna ligi ulatuval lumisel oksal oli üks hetk sabatihane ja sinitihane koos, mis õnnestus ka pildina jäädvustada (Raudna jõgi).

Tits on the branch

Öösel sadanud lumi oli katnud maapinna ja puuoksad koheva lumevaibaga. Jõe ääres kõndides kuulsin eemalt ühe puu juurest tuttavat säutsumist ja ligemale kõndides märkasin tihaseid oskalt oksale hüppamas ja palukesi otsimas. Ühel puu maapinna ligi ulatuval lumisel oksal oli üks hetk sabatihane ja sinitihane koos, mis õnnestus ka pildina jäädvustada (Raudna jõgi).
During one of the morning walks by the river Raudna I heard a familar tweeting coming from a distant group of tree. Snowfall during the night had covered the landscape and trees with soft and fluffy snow and one of those trees was a feeding ground for a group of tits. After a bit of waiting and observing I managed to capture two of them together on the same snowy branch.

Feel free to browse through the gallery for more bird images
Close Menu