Tihased oksal
Öösel sadanud lumi oli katnud maapinna ja puuoksad koheva lumevaibaga. Jõe ääres kõndides kuulsin eemalt ühe puu juurest tuttavat säutsumist ja ligemale kõndides märkasin tihaseid oskalt oksale hüppamas ja palukesi otsimas. Ühel puu maapinna ligi ulatuval lumisel oksal oli üks hetk sabatihane ja sinitihane koos, mis õnnestus ka pildina jäädvustada (Raudna jõgi).

Tihased oksal

Öösel sadanud lumi oli katnud maapinna ja puuoksad koheva lumevaibaga. Jõe ääres kõndides kuulsin eemalt ühe puu juurest tuttavat säutsumist ja ligemale kõndides märkasin tihaseid oskalt oksale hüppamas ja palukesi otsimas. Ühel puu maapinna ligi ulatuval lumisel oksal oli üks hetk sabatihane ja sinitihane koos, mis õnnestus ka pildina jäädvustada (Raudna jõgi).
Öösel sadanud lumi oli katnud maapinna ja puuoksad koheva lumevaibaga. Jõe ääres kõndides kuulsin eemalt ühe puu juurest tuttavat säutsumist ja ligemale kõndides märkasin tihaseid oskalt oksale hüppamas ja palukesi otsimas. Ühel puu maapinna ligi ulatuval lumisel oksal oli üks hetk sabatihane ja sinitihane koos, mis õnnestus ka pildina jäädvustada (Raudna jõgi).

Vaata lisaks teisi lindude pilte galeriist
Close Menu